Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Congres 'A Fair and Responsible Future'

Met het congres ‘A Fair and Responsible Future' vieren wij ons 100-jarig bestaan en kijken we naar de toekomst. Internationale experts en onze eigen talentvolle onderzoekers, laten hun licht schijnen op de (weder)opbouw van een duurzame, eerlijke wereldeconomie.

Programma

Een aantal hoogtepunten van het congres kunnen we al delen. Zodra andere sprekers bevestigd zijn, worden meer programmadetails op deze pagina geplaatst.

dr. Ngozi Okonjo-Iweala

Hoogtepunten 

Hoofdspreker dr. Ngozi Okonjo-Iweala, directeur-generaal van de Wereldhandelsorganisatie. Dr. Ngozi Okonjo-Iweala is econoom en deskundige op het gebied van internationale ontwikkeling met meer dan 40 jaar ervaring. Zij is de eerste vrouw en eerste Afrikaanse in de geschiedenis van de General Agreement on Tariff and Trade (GATT) en de Wereldhandelsorganisatie die de directeur-generaal positie bekleedt.

 

EB talent In onze faculteit wordt onderzoek gedaan naar thema’s als environmental economics, resilience, development en inequality. Onze talentvolle, jonge onderzoekers laten vanuit hun eigen onderzoeksgebieden hun licht schijnen op beleidsmatige kwesties.

Room for Discussion Op de karakteristieke chesterfields van Room for Discussion reflecteren onze studenten met ervaringsdeskundigen uit het bank- en bedrijfsleven op duurzaamheid en gelijkheid.

Datum

Woensdag 29 juni 2022.

Locatie

DeLaMar Theater, Marnixstraat 402, Amsterdam.

Het congres is alleen toegankelijk voor genodigden. Kijk daarom goed of je een uitnodiging per e-mail hebt ontvangen. Met de aanmeldlink in de uitnodiging kun je je aanmelden voor dit congres.